Om echt een goede indruk te krijgen van het opkweken in Zuid Italië adviseren wij u een bezoek te brengen aan de kwekerij. Uiteraard eerst even een afspraak maken en dan bent u van harte welkom. Wij adviseren onze klanten om minimaal een keer, maar het liefst meerdere keren per jaar, de kwekerij te bezoeken.

Het is geen ingewikkelde reis. U boekt bij www.transavia.com een retourticket naar Napels. In Napels aangekomen is het maar net wat u wenst. U kunt een auto huren en naar ons toe rijden of wij komen u van het vliegveld halen. Komt u op eigen gelegenheid dan verzorgen wij uiteraard een goede routebeschrijving.

Bekijk de omgeving

In principe is het mogelijk om in twee dagen een bezoek af te leggen. U kunt uw bezoek wat uitbreiden door in de omgeving rond te kijken, er zijn genoeg goede hotels. Vooral in voor- en najaar is het een plezierige afwisseling. Het gebied rond Napels, provincie Campania heeft veel bezienswaardigheden. Napels zelf is een drukke en hectische stad, voor de liefhebber een aanrader. De Vesuvius met Ercolano (Herculanum) en Pompeï is het bekijken waard. Iets zuidelijker bij Sorrento begint de Amalfi kust, verschrikkelijk mooi met veel kronkelweggetjes en adembenende uitzichten. Wanneer u de Amalfi kust verlaat komt u in de havenstad Salerno. Een leuke stad met een mooie boulevard en nauwe straatjes. Nog verder zuidelijk ligt de kwekerij in Bivio Cioffi di Eboli. Rijdt u de kwekerij voorbij dan komt u in Paestum, waar oude Griekse tempels en mooie zandstranden liggen. De stadjes Agropoli en Santa Maria di Castellabate zijn zeer de moeite waard. En als klap op de vuurpijl kunt u in Italië heerlijk locale producten eten.

Orchideeënkwekerij René van Eijk is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het kweken van grootbloemige cymbidium (orchideeën) als snijbloem.
Deze website is onderverdeeld in de site van René van Eijk Orchideeënkwekerij en de C.G.O. srl, een Italiaans bedrijf onder Nederlands management.

        

Via Fossiata | Bivio Cioffi di Eboli, Salerno Italia | Cell: +31 (0)6 53 67 01 16 | E-mail: info@renevaneijk.nl