CGO srl

"Uw partner in het opkweken van Cymbidium planten"

C.G.O. srl is een Italiaans bedrijf onder Nederlands management waar jonge cymbidiumplanten opgekweekt worden tot volgroeide planten klaar voor de bloei. Het bedrijf doet dit voor Nederlandse cymbidiumkwekers om op deze manier voor hen een optimale teeltsituatie te creëren. C.G.O. neemt de zorg voor het opkweken geheel uit handen van de klant en zorgt ervoor dat een bloeibaar eindproduct wordt afgeleverd. Dit betekent voor de klant geen onrendabele vierkante meters meer op het productiebedrijf in Nederland.

20.000 m2 opkweek van cymbidium planten

In Eboli Zuid Italië, 100 km ten zuiden van Napels nabij Salerno, heeft C.G.O. een bedrijf van 20.000 m2 gebouwd geheel uitgerust voor de opkweek van cymbidium planten. Het bedrijf is opgetrokken uit Italiaanse tunnelkassen met daarin de modernste Nederlandse techniek. Op deze manier zijn de omstandigheden gecreëerd voor een optimaal resultaat.

Van jonge cymbidiumplanten tot bloeibare plant

De jonge cymbidiumplanten worden door de klant naar de kwekerij in Zuid Italië verzonden waar ze in een periode van één (voor mini cymbidium) of twee jaar opgekweekt worden tot bloeibare plant. Dit doen we tevens voor planten, die vermeerderd zijn via achterbulben. U zorgt voor gezond materiaal, wij zorgen voor een optimaal resultaat.

Voor grootbloemige Cymbidiumplanten gaat u naar:
René van Eijk Orchideeën Kwekerij BV

Orchideeënkwekerij René van Eijk is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het kweken van grootbloemige cymbidium (orchideeën) als snijbloem.
Deze website is onderverdeeld in de site van René van Eijk Orchideeënkwekerij en de C.G.O. srl, een Italiaans bedrijf onder Nederlands management.

        

Via Fossiata | Bivio Cioffi di Eboli, Salerno Italia | Cell: +31 (0)6 53 67 01 16 | E-mail: info@renevaneijk.nl