Het kweken gebeurt volgens de modernste technieken . Het milieu wordt gespaard door insecten biologisch te bestrijden en het afvalwater wordt gezuiverd en zo veel mogelijk hergebruikt. Het verpakken van de bloemen doen wij op een zeer productvriendelijke en kwaliteit bewuste manier. De takken worden na het snijden niet meer neergelegd maar direct in de eindverpakking verpakt zodat beschadiging tot een minimum beperkt wordt. Het transporteren van de takken uit de kas naar de verpakkingsruimte gebeurt met een monorail systeem waar de takken in hangen zodat ook hier geen beschadiging optreedt.

Specifiek kleurenmengsel orchideeën

Het maken van een goede 'gemengde doos' gedurende het gehele seizoen is niet eenvoudig. Elke klant vraagt om specifieke kleurenmengsels. Door zorgvuldige selectie wereldwijd van nieuwe en al bestaande variëteiten is door ons bedrijf een sortiment opgebouwd dat aan die specifieke eisen van de klant voldoet en ons in staat stelt gedurende het hele seizoen de 'gemengde doos' te maken die onze klanten vragen. Uiteraard worden er voortdurend nieuwe variëteiten gekweekt en getest om het bestaande sortiment aan te passen en te verbeteren naar de wens van de klant.

Orchideeënkwekerij René van Eijk is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het kweken van grootbloemige cymbidium (orchideeën) als snijbloem.
Deze website is onderverdeeld in de site van René van Eijk Orchideeënkwekerij en de C.G.O. srl, een Italiaans bedrijf onder Nederlands management.

        

Nieuwkoopseweg 44  | 2631 PR Nootdorp The Netherlands | Tel.: +31 (0)6 53 67 01 16 | E-mail: info@renevaneijk.nl