René van Eijk

"Flexibiliteit en betrouwbaarheid staan bij ons al jaren hoog in het vaandel"

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het kweken van grootbloemige cymbidium (orchideeën) als snijbloem. De kwekerij is gevestigd op twee locaties met een totale oppervlakte van 35.000 m2 met een productie van 375.000 takken per jaar in de periode september tot juni.

Cymbidiumkwekerij René van Eijk

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het kweken van grootbloemige cymbidium(orchidee) als snijbloem. Op een oppervlakte van 23000 m2 produceren wij 250000 takken cymbidium per jaar in de periode September tot Juni. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat bedienen van onze klanten , snel en betrouwbaar. Hierbij worden wij ondersteund d.m.v. het gebruik van FloraMondo en directe koppelingen met webshops van onze klanten waarin iedere dag ons aanbod te zien is. Flexibiliteit en betrouwbaarheid staan bij ons al jaren in het vaandel.

Veredeling Cymbidiums

Naast onze bloemen productie heeft ons bedrijf ook een veredelings programma. Elk jaar worden een aantal kruisingen gemaakt en de daaruit gekweekte zaailingen beoordeeld op kleur , productie , houdbaarheid , bladlengte en al gehele kwaliteit. Voldoet een zaailing aan de criteria dan wordt deze in ons asortiment opgenomen en eventueel op de markt gebracht.

Flexibiliteit en betrouwbaarheid staan bij ons al jaren hoog in het vaandel.

Orchideeënkwekerij René van Eijk is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het kweken van grootbloemige cymbidium (orchideeën) als snijbloem.
Deze website is onderverdeeld in de site van René van Eijk Orchideeënkwekerij en de C.G.O. srl, een Italiaans bedrijf onder Nederlands management.

        

Nieuwkoopseweg 44  | 2631 PR Nootdorp The Netherlands | Tel.: +31 (0)6 53 67 01 16 | E-mail: info@renevaneijk.nl